our story

Thuiskomen en alles even los kunnen laten. Dat is Toko Living.

Bij Toko Living zien we meubels en woonaccessoires als alledaagse objecten. Objecten waar je iedere dag opnieuw plezier aan beleeft. Als ik thuiskom na een drukke dag of lange reis, ben ik waanzinnig blij met de rust in huis, hoe alles in balans is en echt voelt als een eenheid. Mijn huis is mijn happy place en dát gun ik iedereen. Daarvoor maken we gebruik van natuurlijke vormen, kleuren en materialen. Het leven zelf is al druk zat, dus is niets fijner dan thuiskomen in een bepaalde rust en écht kunnen ontspannen.

“Als ik thuiskom na een drukke dag of lange reis, ben ik waanzinnig blij met de rust in huis, hoe alles in balans is en echt voelt als een eenheid. Dat gun ik iedereen.”

Jacobine, Toko Living

Ga met ons mee op reis; de reis naar jouw oase van rust

Laat je inspireren door de treasure hunts die
we collectief hebben verzameld bij
Toko Living. Zien we je snel?

Bezoek onze boutique showroom

An interior journey

Mijn interior journey begon in Indonesië, waar ik na mijn Bachelor naartoe verhuisde. Het was mijn droom om te ondernemen, mijn interesse in ambacht en de nieuwsgierigheid naar treasure hunts die me naar deze Aziatische eilandengroep leidde. Ik vond het waanzinnig om de taal te leren, bij mensen thuis te komen en zo de verhalen achter de productie te mogen horen. Zo ontdekte ik dat de mooiste meubels en accessoires nog altijd met de hand worden gemaakt. Het is dus niet alleen interieur maar juist het hele proces van iets ergens anders maken met grondstoffen die we ‘thuis’ niet kennen, dat hierheen brengen en blenden tot één concept. Het concept van Toko Living.

Echt een nieuwe ziel in huis

Ik ben begonnen op de projectmarkt. Van lobby’s en hotelkamers tot de meest luxueuze vakantiewoningen op een prachtig vakantiepark. Toen ik steeds vaker van consumenten de vraag kreeg of ik ook iets voor hen kon betekenen, startte ik met Toko Living. Naast grote projecten haal ik ook veel energie uit woningen. Samen met jou op zoek gaan naar de schatten van de wereld en zo echt een nieuwe ziel in huis leggen. Ziel én gevoel. Alles wat we kiezen, kiezen we namelijk met een bepaalde intentie. Zo gaan we voor warmte en sfeer maar ook voor een bepaalde romantiek. Overal denken we over na. “Waar zou dit geproduceerd zijn en wat is het verhaal hierachter?” Maar ook hoe jij je huis gebruikt en welke wensen jij hebt. Van enkele accessoires tot een compleet interieuradvies: met Toko Living kom je thuis in een oase van rust. Een kloppende en rustige basis waar je lange tijd mee vooruit kunt.

Liefs,

Jacobine

Onze favoriete producten

SALE

Accessoires

Rieten mand

 53,10
SALE
 63,20