Projectinrichting met een ziel

Ik ben “TOKO PROJECTS” gestart in 2018, vanuit een persoonlijke ergernis in de hospitality markt. Ik zag wel vaker prachtig ontworpen boutique stijl badkamers maar dan hing er een enorme dissonant in de vorm van een RVS föhn. ‘Dat moet anders!’ dacht de ondernemer in mij. Waarom maken we geen uitvoering in burgundy red of een andere kleur die mooi aansluit bij de rest van het ontwerp? Dit bleek aan te slaan en we ontwikkelden ons tot een procurement bureau dat exclusief meubels en accessoires produceert voor de hospitality markt. Ik merkte dat er, naast custom producties, steeds meer vraag kwam naar een compleet design. Inmiddels hebben wij veel mooie en unieke projecten mogen ontwerpen, begeleiden, ontzorgen en opleveren. We hebben ons gespecialiseerd in (duurzame) vakantiewoningen, maar onze ervaring, net als onze ambitie, reikt verder. Zo hebben we ook opdrachten mogen doen voor hotels, restaurants, een praktijk en een winkel.

 

 

Zakelijke projecten

Brinckerduyn, Appelscha (Overijssel)

COMING SOON

  • De Weelderik, Hengelo (Gelderland)

 

 

ONZE WERKWIJZE

FASE 1 | KENNISMAKING & BRAINSTORM

Een geheel vrijblijvende kennismaking om alle details over het project te horen. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en vragen. Al brainstormend komen wij er met elkaar achter wat de mogelijkheden zijn. Zodra je al jouw ideeën en gedachten hebt geuit, voeren wij intern een inhoudelijke vervolgsessie. Vervolgens werken we verschillende voorstellen en plannen uit.

FASE 2 | MOODBOARD & PRESENTATIE MATERIALEN

In fase 2 worden de materiaalkeuzes bij het ontwerp in moodboards verwerkt in een prachtige collage van beeldmateriaal. Kleur- en materiaal voorstellen voor wanden en vloeren, stoffen, interieur en decoratie. Zodra je volledig achter de materiaalkeuzes staat maken wij een definitief, gedetailleerd 2D- of 3D-virtueel ontwerp.

FASE 3 | EERSTE VERSIE VIRTUEEL ONTWERP

Nu worden jouw wensen, samen met onze ideeën en suggesties, op schaal in de computer verwerkt en ingetekend. In onze vervolgafspraak presenteren wij onze voorstellen en het plan van aanpak. Hierin zullen wij ook meer de diepte ingaan met betrekking tot de inrichting en overige details. Wij leveren maatwerk, een plan dat naadloos aansluit op het DNA van jouw project.

FASE 4 | DE REALISATIE 

In overleg wordt de planning zo strák mogelijk gemaakt voor de uitvoering. Het doel: volledig ontzorgen in de fase waarin alles samen komt. Wij staan dagelijks met je in contact met betrekking tot de status. Je hebt in deze fase altijd één vast aanspreekpunt. Dat is degene die alles voor je coördineert – ongeacht hoeveel disciplines en specialisten er voor jouw project noodzakelijk zijn. 

FASE 5 | DE OPLEVERING

Het eindresultaat is natuurlijk hetgeen dat telt. Dat is waar wij het allemaal voor doen. Een compleet nieuw interieur, een fijne sfeer, een (nieuwe) naam, een (nieuw) logo en de complete styling.
Of het dekken van de tafels met
een uniek bedrukt servies. Mooi glaswerk en servetten? Decoratie aan de wanden, prachtige bloemen en planten? Wij regelen het!
Het kan uiteraard ook zo zijn dat je bepaalde items wilt behouden, aangevuld met mooie eyecatchers die sfeerbepalend zijn. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent en het resultaat er mag zijn.

‘LET US TAKE YOU
ON AN
INTERIOR JOURNEY’

Toko Projects, L’équipe 

Jacobine Jonker
Founder & Creative director


ABOUT

Als kind wilde ik niets liever dan ondernemen. Maar ik moest van mijn ouders eerst een studie volgen. Ik besloot Psychologie te gaan studeren. Nadat ik mijn bachelor behaald had, besloot ik naar Indonesië te verhuizen om mijn droom als ondernemer te verwezenlijken om daar unieke meubels en accessoires te ontwerpen, materialen te sourcen en te produceren. 

Martijn Groot
Sales Director


ABOUT

Een gepassioneerde, energieke, resultaat gedreven entrepreneur. Een betrokken team-player die start- en scale ups helpt te accelereren. Tijdens mijn VWO had ik al vele ‘handeltjes’ en zeer uiteenlopende bijbaantjes. Na de International Business School en de Universiteit van Newcastle is ondernemerschap de rode draad in mijn werkende leven.

Pammy de Boer
Operational director


ABOUT

Van jongs af aan werkte ik met veel plezier mee in het familie horecabedrijf van mijn ouders en heb vervolgens de opleiding aan de Hotelschool behaald. Hierna begon de zoektocht naar de ideale baan. Ik werkte jarenlang in de media als artiestenmanager waarbij planning en communicatie centraal stonden. Naast mijn werk is interieur altijd mijn passie geweest en liep zijdelings als een rode draad door mijn leven. Toen ik Jacobine ontmoette viel voor mij alles samen. Mijn passie kan ik nu combineren met mijn werk.